kitapbuch.blogspot.com.tr https://kitapbuch.blogspot.com.tr: BLOGDAN TAVSİYELER - 5: "Öne Çıkan Kitaplar"
SON 5 KİTAP YORUMU: "Memleket Hikayeleri"..."Semerkant"....."Kendine Bir İyilik Yap"..... "Kablolardaki Hayalet"... "Kazaklar"... KİTAPBUCH... /// "Bir şeyler okumak için"......"etwas zum lesen"......."to read something" KİTAPBUCH ///

18 Haziran 2018 Pazartesi

BLOGDAN TAVSİYELER - 5: "Öne Çıkan Kitaplar"



Blogda Öne Çıkan Kitaplar

      Blogda incelenen kitaplara ait istatistiklerine göre son bir haftada;

       💗 Alfred ADLER'in "Yaşamın Anlamı" kitabı ilk sırada yer alıyor. Kitap, bir psikoloji kitabı olmakla birlikte oldukça sade ve anlaşılır bir anlatımı var. Teorik bir kitap değil. Verilen örnekler somut ve hayatın içinden seçilmiş. Özelllikle anne babalar ve evlilik hayatının başlarında olanlara faydalı olabilecek bir kitap.

       💙 Bu ayın kitabı ise Pulitzer ve Nobel Edebiyat ödülleri sahibi John STEİNBECK'ten "Fareler ve İnsanlar." Türkiye'de ve dünyada çok okunan klasik romanın 1992 yılında filmi de çekilerek gösterime girmişti. Konusu arkadaşlık, dostluk ve menfaat üzerine dramatik bir eserdir.

      💚 Abbas Sayar'ın öykü kitabı "Yılkı Atı" blogdaki tüm kitaplar içerisinde bu yıl en çok incelenen kitaptır. Köy hayatının yerel dil ile ve özgün bir şekilde ustalıkla anlatıldığı bir eserdir. Keyifli okuması olan hikayeyi tavsiye ediyoruz. 

     😊 Keyifli okumalar.. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Viator
kitapbuch.blogspot.com.tr