kitapbuch.blogspot.com.tr https://kitapbuch.blogspot.com.tr: EĞİTİM YAZILARI - 4 :"Üniversitelerin İstatistiksel Karşılaştırmaları"
SON 5 KİTAP YORUMU: "Memleket Hikayeleri"..."Semerkant"....."Kendine Bir İyilik Yap"..... "Kablolardaki Hayalet"... "Kazaklar"... KİTAPBUCH... /// "Bir şeyler okumak için"......"etwas zum lesen"......."to read something" KİTAPBUCH ///

15 Temmuz 2018 Pazar

EĞİTİM YAZILARI - 4 :"Üniversitelerin İstatistiksel Karşılaştırmaları"


 

 

Üniversite Tercihine Yönelik

"Ankara ve İstanbul'daki 12 Üniversitenin

İstatistiksel Karşılaştırmaları 

 


       2018 yılı üniversite sınav sonuçlarının 31 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacağı, ÖSYM tarafından daha önceden bildirilmişti. Üniversite tercihleri ise, tercih kılavuzunda belirtilen 7-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak. 
 
    Tıp veya mühendislik isteyen sayısalcı adaylar; Ankara ve İstanbul'daki üniversitelerinden 12 üniversitenin karşılaştırmalı istatistiksel verilerinin (öğrenci, öğretim elemanı sayıları, tercih edilme durumları, dünya ve türkiye sıralamaları vb.) yer aldığı exel tablosuna,  aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.
       
    Kendimiz için oluşturduğumuz bu exel tablosu; ÖSYM, Tübitak ve dosyanın altında belirtilen linklerdeki verilerden istifade edilerek hazırlanmıştır.

     Bir fikir vermesi düşüncesiyle ve kararlarınızın size en uygun olanına ulaşmanız temennisiyle.
 


https://1drv.ms/x/s!Akq5j60pAhajbtUO2Hqab9otjZg

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Viator
kitapbuch.blogspot.com.tr