kitapbuch.blogspot.com.tr https://kitapbuch.blogspot.com.tr: EĞİTİM YAZILARI - 3: "Üniversite Tercihi; Tıp mı, Mühendislik mi?"
SON 5 KİTAP YORUMU: "Memleket Hikayeleri"..."Semerkant"....."Kendine Bir İyilik Yap"..... "Kablolardaki Hayalet"... "Kazaklar"... KİTAPBUCH... /// "Bir şeyler okumak için"......"etwas zum lesen"......."to read something" KİTAPBUCH ///

14 Temmuz 2018 Cumartesi

EĞİTİM YAZILARI - 3: "Üniversite Tercihi; Tıp mı, Mühendislik mi?"


 

 

"Tıp mı, mühendislik mi tercih etmeliyim?" Sorusuna 

Kişisel Bir Cevap Arayışı


       2018 yılı üniversite sınavları tamamlandı ve sonuçlarının açıklanmasına (31 Temmuz 2018) 17 günlük bir süre kaldı. Bu süre içerisinde adaylar bir yandan dinlenirken veya tatil yaparken, bir yandan da tercih eğilimlerini netleştirmeye çalışıyorlar. Özel bir  çalışmaya girmeseler bile, en azından bu konu zihinlerde belli bir yer tutuyor.
  
      Tıp veya mühendislik arasında gidip gelen ve henüz kararını veremeyen sayısalcı adaylar, exel sayfasında düzenlenmiş amatör bir çalışmaya aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.
       
       Kendimiz için hazırladığımız, herhangi bir iddiası olmayan, tamamına yakını alıntı olan bu kısa çalışmayı oluştururken çok sayıda internet sitesi, forum, haber sitesi, makale ve videodan  yararlandığımızdan, her fikrin veya bilginin kaynağını maalesef gösteremedik (Başlangıçta yayımlanması düşünülmediğinden, not da alınmamıştı). 

       Bir fikir vermesi düşüncesiyle ve kararlarınızın size en uygun olanına ulaşmanız temennisiyle.
 

https://1drv.ms/x/s!At0NueDaiqbMhT0Ppwh7x2lao54U

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Viator
kitapbuch.blogspot.com.tr