kitapbuch.blogspot.com.tr https://kitapbuch.blogspot.com.tr: ALMANCA - 2: "Wir Lernen Deutsch" "Almanca öğreniyoruz."
SON 5 KİTAP YORUMU: "Memleket Hikayeleri"..."Semerkant"....."Kendine Bir İyilik Yap"..... "Kablolardaki Hayalet"... "Kazaklar"... KİTAPBUCH... /// "Bir şeyler okumak için"......"etwas zum lesen"......."to read something" KİTAPBUCH ///

5 Eylül 2018 Çarşamba

ALMANCA - 2: "Wir Lernen Deutsch" "Almanca öğreniyoruz."

 

  Zorlaştırmadan Öğretmek



     Bugün, almanca paylaşımlarımızda nasıl bir metot izleyeceğimizden bahsedeceğiz.

   Paylaşımlarımızı; bir plan dahilinde (kurslarda veya özel derslerdekine benzer bir mantıkla) basitten zora doğru, yani başlangıç seviyesinden (A1) itibaren yayınlayacağız.
   
  Temel hedefimiz; almancaya olan ilgiyi sürekli kılmaktır. Çünkü; dil öğreniminde esas; sürekliliktir. Büyük kopukluklar, öğrenmeyi yavaşlatır ve unutmaya sebep olur.  

  Sürekliliği ise ancak, öğrenmeyi zevkli hale getirerek sağlayabiliriz. Bu nedenle; paylaşımlarımızda kısa videolar ön planda olacak. Bir çok farklı siteden seçtiğimiz bu videoların linklerini, konuların altlarına ekleyeceğiz. 

 Tabii ki paylaşımlarımız sadece videolardan oluşmayacak. Okuma metinleri, grammer bilgileri ve bazı alıştırmalar da yayınlayacağız.

  Bu yayınları takip ettiğiniz takdirde; almancanızın yavaş yavaş geliştiğini, kelime hazinenizin arttığını ve bu dilden zevk almaya başladığınızı farkedeceksiniz.  

  Almanca öğrenmeye istekliyseniz,  paylaşımlarımıza ara sıra göz atmayı unutmayın. 

  Başarı dileklerimizle.. 😊

4 yorum:

Viator
kitapbuch.blogspot.com.tr